Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groei-ondernemers nemen kijkje in andermans keuken

Als afsluiting van een reeks inspirerende bijeenkomsten zijn zeven groei-ondernemers en innovatieadviseurs van Syntens de sfeer gaan proeven bij Koppert Cress, een groeiend bedrijf dat inmiddels tot een wereldspeler is uitgegroeid. En met speciale cressen van dit bedrijf hebben deze ondernemers gezamenlijk een 4-gangen lunch bereid onder leiding van een topkok. Adviseur Cathy Oh: "Wat we hebben bereikt is teambuilding, inzicht in moderne marketing en passie voor verdere groei".

Koppert Cress is gespecialiseerd in cressen, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.


Sjaak de Koning van staalleverancier Revicon uit Woerden (links) en Gé Kleyweg van Kleyweg's Stads-Koffiehuis uit Delft (rechts) houden de kookkunsten van Marco Weber van Diemel Groenvoorzieningen uit Den Hoorn in de gaten.

Publicatiedatum: