Rayif Ayyildiz van VoornePutten Uitzendbureau:

"Afgelopen jaar met 20% gegroeid"

VoornePutten Uitzendbureau is een uitzendbureau dat vooral met Poolse arbeidsmigranten het productiewerk bij hun opdrachtgevers verzorgd. Bij aantal opdrachtgevers doen ze dit al meer dan 10 jaar. “Deze waren er al vanaf het eerste uur bij, “ verteld Rayif Ayyildiz, de directeur van VoornePutten Uitzendbureau.

“In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar ruim 500 mensen uit gezonden worden in verschillende sectoren,” gaat Rayif verder, “Het is een wereld van verschil met 10 jaar geleden, toen deden we nog heel veel zelf en nu hebben we 2 kantoren en ruim 10 mensen op kantoor, de organisatie is professioneel geworden.” “Het kan ook niet anders”, zegt Jan van der Voort, commercieel manager, “tegenwoordig moet je aan zoveel regelgeving voldoen om je zaken goed voor elkaar te hebben, dat je keuzes moet maken en verantwoordelijkheid moet nemen. Hierdoor kan je de voorwaarden gebruiken als kracht en visitekaartje voor je eigen bedrijf.”

In de praktijk blijkt dat VoornePutten met de regels en verordeningen aan de slag is gegaan en dat is zichtbaar in huisvesting, vervoer en zekerheden. Als je kijkt naar de basis van VoornePutten, dan zie je daar de wil om zaken goed te doen. Hierdoor ontstaat zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit binnen de organisatie, die weer ingezet word om onze opdrachtgevers te ondersteunen. “We geloven ook meer in partnerships dan enkel als dienstverlener werken”, gaat Jan verder, “we gaan ervan uit dat samenwerking uiteindelijk uitmondt in een win-win situatie.”

De positie van een uitzendbureau is ook erg veranderd de afgelopen jaren, zeker sinds arbeidsmigranten volop naar Nederland komen om hier productiewerk te doen. Uit de manier waarop integratie, scholing, vervoer en huisvesting geregeld worden, kan je opmaken met wat voor soort uitzendbureau je te maken hebt. Een voorbeeld hiervan bij VoornePutten is dat als er een nieuwe woonlocatie in gebruik genomen word ze de directe buren informeren en ze een contactpersoon geven en zo de gelegenheid geven om hun vragen bij ons kwijt te kunnen. Door hier adequaat op in te spelen, creëren ze meer draagvlak in de betreffende wijken en kunnen ze overlast mede voorkomen. Een ander voorbeeld is hun wagenpark management. In de meeste van de voertuigen zitten 3 tot 9 personen, door het volgen van deze auto’s via een GPS-systeem, verhogen ze de veiligheid van de vervoerde mensen. In de praktijk is gebleken dat hun mensen zich meer op tijd melden bij hun opdrachtgevers en er minder schade aan de auto’s ontstaat. Door effectief gebruik van hun wagenpark hebben ze hun milieubelasting aanzienlijk kunnen verlagen.

"Integratie en scholing zijn belangrijke maatschappelijke vraagstukken, ook als het gaat om arbeidsmigranten”, gaat Jan verder, ”door intensieve contacten met gemeentes en ROC’s hebben we gezamenlijk scholings- en integratieprogramma’s opgezet die onze uitzendkrachten gedeeltelijk op en gedeeltelijk na het werk kunnen volgen. Voor de uitzendkrachten betekend dit dat ze Nederlands leren en een MBO diploma kunnen behalen. Hierdoor zullen ze beter kunnen participeren in hun woon- en werkomgeving. Uiteindelijk komt dit natuurlijk ook onze opdrachtgevers ten goede, aangezien de communicatie steeds makkelijker wordt.”

“We vertellen nu meer wat we doen en treden meer naar buiten”, verteld Jan enthousiast, als antwoord op de vraag of er nu een nieuwe koers gevolgd wordt. “We doen het al jaren zo! Het kan ook niet anders, je kunt het maar 1 keer goed doen. Anders hadden we niet zo’n organisatie kunnen opbouwen. We merken ook steeds meer dat onze nieuwe opdrachtgevers onze manier van werken waarderen. Vooral onze expertise aangaande arbeidsnormering en het samen zoeken naar een zo effectief mogelijke inzet van flexibele arbeidskrachten wordt gewaardeerd. Hierdoor groeien we de laatste jaren elke keer met zo’n 20 procent zelfs in het afgelopen jaar. Het grootste compliment is dat relaties van onze klanten contact met ons zoeken met het verzoek om eens van gedachten te wisselen over normeringen en optimalisatie van het inzet proces.”

Voor meer informatie:
VoornePutten Uitzendbureau B.V.
Kerkstraat 43-b
2295 LB Kwintsheul
T 0174-294500
F 0174-290991
E info@voorneputten.nu
www.voorneputten.nu
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.