Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komende dagen kans op gladde wegen door winterse buien

De komende dagen en nachten daalt de temperatuur tot rond het vriespunt en worden de eerste winterse buien verwacht. Automobilisten moeten daarom rekening houden met mogelijke gladheid op de Nederlandse snelwegen. Rijkswaterstaat en KLPD adviseren weggebruikers om de weersvoorspelling en verkeersinformatie extra goed in de gaten te houden, de rijstijl aan de omstandigheden aan te passen en rekening te houden met een langere reistijd, vooral tijdens ochtendspits.

Rijkswaterstaat is voorbereid op de winter en heeft de startvoorraad zout met de helft verhoogd naar 90.000 ton. Bij verwachte gladheid en sneeuwval of ijzel strooit Rijkswaterstaat preventief op de snelwegen.

In het onlangs verschenen novembernummer van EVO Magazine - met winterspecial - staan artikelen over de wintervoorbereidingen van Rijkswaterstaat. U kunt ze hier downloaden.

Bron: EVO
Publicatiedatum: