Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NCH organiseert netwerklunch over actuele situatie in Spanje

Het Nederlands-Spaans Centrum voor Handelsbevordering van het NCH organiseert op 10 december a.s. een netwerklunch in Rotterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal de Ambassadeur van Spanje in Nederland, Z.E. Dhr. Juan Prat y Coll aanwezig zijn om u te informeren over de actuele situatie in Spanje.

Als laatste grote Europese economie richt ook Spanje zich op. Sinds het eerste kwartaal van 2010 groeit de economie weer voorzichtig. Ook het vertrouwen op de beurzen is herstellende. De groei wordt volgens de centrale bank van Spanje vooral veroorzaakt door aantrekkende consumentenbestedingen. Volgens experts is dit een prima moment om in te stappen op de Spaanse markt.

Om uw kansen en mogelijkheden in dit land optimaal te benutten en u zo goed mogelijk op weg te helpen bij het betreden van deze markt, organiseren diverse organisaties handelsmissies waaraan u als ondernemer kunt deelnemen. O.a. op het gebied van Duurzame Energie, Deltatechnologie, Aquacultuur, Agrarische Industrie & Logistiek vinden in 2010 en 2011 inkomende en uitgaande missies plaats. Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op de volgende link: Informatie

Handelsmissies Spanje

Tijdens de lunch krijgt u de gelegenheid om op informele wijze van gedachten te wisselen met de Ambassadeur, collega-ondernemers, organisatoren van handelsmissies, waaronder Transfer Consultancy, en andere netwerkpartners. Daarnaast zullen ook de bestuursleden van het Nederlands-Spaans Centrum voor Handelsbevordering aanwezig zijn om desgewenst verder te helpen bij uw stappen op deze interessante markt.

Aanmelden:
Aanmelden kan middels het NCH Extranet. Klikt u hier om u aan te melden.
Bent u lid van het Nederlands-Spaans Centrum voor Handelsbevordering NSCH, dan bedraagt deelname slechts € 25,-. Voor overige deelnemers bedraagt deelname aan deze lunch € 55,- (alle bedragen zijn exclusief BTW).

Voor deze netwerklunch zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, waarbij geldt dat leden van het NSCH voorrang hebben. Voorkom teleurstelling en meldt u zich snel aan!

Heeft u assistentie nodig bij het aanmelden, neem dan contact op met Patty Hilleveld, Tel: 0703441544 / E-mail: [email protected]

Publicatiedatum: