Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"“Wiertz Personeelsdiensten actief op financiële detacheringsmarkt"

Wiertz Personeelsdiensten en bStaffed werken sinds kort samen. Beide partijen zullen elkaar gaan versterken door hun krachten te bundelen. bStaffed is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in interim-management en detachering in finance en business consultancy. "Geweldig om met het snelst groeiende uitzendbureau van Zuid-Nederland te kunnen samenwerken!," aldus Ralph Vanwersch, managing partner bStaffed.

Wiertz Personeelsdiensten is dankzij deze krachtenbundeling in staat om nog sneller HBO+vacatures in te vullen op het gebied van finance & controle, ICT en interim-management. bStaffed kan door de samenwerking hun klanten nu ook helpen met bredere personeelsvraagstukken. "Wij streven continue naar optimalisatie van onze dienstverlening. Werkgevers willen de beste mensen en werkzoekenden willen de beste baan! Dat geldt ook voor hoger opgeleide financieel-economische experts Dit is voor ons een belangrijke reden om samen te werken", vertelt Igor Bück, directeur operations Wiertz Personeelsdiensten.Om de samenwerking ook naar buiten toe vorm te geven maken medewerkers van bStaffed een aantal dagdelen per week gebruik van de Wiertz-vestiging in het Parkstad Limburg Stadion. Hoger opgeleiden met financieel-economische expertise zijn hier welkom voor passende vacatures. Verder zullen via de website van Wiertz en bStaffed vacatures op HBO / WO niveau gepubliceerd worden. Voor meer informatie kan er tijdens kantooruren (ma-vr 08.30u tot 17.30u) contact opgenomen worden met één van de vestigingen van Wiertz Personeelsdiensten via www.wiertz.com of rechtstreeks via www.bstaffed.nl.
 
Publicatiedatum: