Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tonny Hooijmans: Prijzen witte champignons al maand 1,30/1,40 euro

Champignonmarkt in afwachting van Sinterklaasvraag

Tholen - De verkoop van champignons is even wat rustiger. Het prijsniveau van witte champignons ligt al een paar weken rond de 1,30/1,40 euro per kilo. "De vraag uit het Verenigd Koninkrijk is even wat minder. Afgelopen week waren er veel acties in Duitsland en zijn daar veel champignons naar afgezet. Frankrijk loopt gewoon goed door, net als de binnenlandse markt", zegt Tonny Hooijmans van H&S Trading.



Overigens is een rustige markt, deze tijd van het jaar niet uitzonderlijk, zegt de handelaar. "De laatste weken van november en de eerste week van december zijn altijd rustige weken. Vanaf Sinterklaas - dat ook nog eens op zondag valt - verwacht ik dat de consumptie weer wat aantrekt. Mensen gaan dan weer wat exclusiever eten", zegt Tonny. De handelaar noemt de kwaliteit van de champignons redelijk. "Maar de houdbaarheid is niet optimaal."



Voor meer informatie:
Tonny Hooijmans
H&S Trading
Mgr. Berkvensstraat 47
5757 BH Liessel
Tel: 0493-344255
Fax: 0493-344256