Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
avond bij Deelen Verswaren voor AGF-detaillsiten

"Hoe verkopen we ons met Kerst?"

Dinsdag 16 november werd er werd er bij Deelen Verswaren in Gouda voor de AGF ondernemers een informatie avond gehouden met als Thema "Hoe verkopen we ons met Kerst". Deze avond werd samen met AGF Sevicepunt georganiseerd, die in totaal 8 van deze avonden door het hele land hebben bijgewoond. Naast het Servicepunt waren ook verschillende leveranciers aanwezig zoals Verstegen, Epos, de Kroes en een leverancier van sinaasappelpers-apparaten. Daarnaast werden er ook producten van Peka en Ton's Mostert getoond.

Dik Vogelaar nam het eerste gedeelte van de avond voor zijn rekening en gaf de aanwezige tips hoe succes vol te kunnen zijn met de Kerst. Om te beginnen: "Vraag je op tijd af, op welke dagen valt Kerst?" Dit jaar erg gunstig in het weekend. "Wanneer en vooral hoe ga je de winkel in Kerstsfeer brengen? Als je een bestellijst maakt, wanneer heb je die klaar? Of begin je eraan als de eerste klanten erom vragen? Welke speciale salades ga je verkopen? En heb je die alleen in de kerstweek of beter nog: direct na Sinterklaas? Kies voor een aantal producten waar je kilo's mee kan gaan maken."

Dik gaf een reeks aan voorbeelden van bijvoorbeeld een gourmetconcept en een aantal voorbeelden met gratins, die eenvoudig te maken zijn met de kant-en-klare gratins van Peka. Gebruik dan wel een mooi schaaltje, zodat de klant het meteen op tafel kan zetten. En misschien het belangrijkste: communiceer en overleg dit met uw team.

Mark Heemskerk vertelde wat de plannen zijn met het AGF Servicepunt. Er zijn momenteel zo'n 160 deelnemers aan het Servicepunt. Komend jaar komt er een goede actie met Florida Grapefruits. Ook wordt er meer samengewerkt met de sponsors. Een goed voorbeeld hiervan zijn informatie avonden zoals deze, die allemaal bij sponsors van het Servicepunt worden georganiseerd.

De Kroes presenteerde verschillende wildschotels en lasagne die volgens de Kroes zelf lekkerder is dan wat de meesten nu verkopen. Verstegen presenteerde o.a. Italiaanse aardappeltjes, appelcompote en kruidenboter. Epos presenteerde een kruidencrême, waar heerlijke gevulde champignons en luxe gevulde tomaten gemaakt kunnen worden.

Na de presentatie werden alle gerechten warm gemaakt en konden de aanwezigen zelf proeven en ideeën opdoen en uitwisselen.

Wij denken een zeer geslaagde avond waar alle aanwezigen wel iets aan gehad moeten hebben.


Bron: Verspunt.nl
Publicatiedatum: