Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor leden van Frugi Venta

Collectief voordeel op de zorgverzekeringen Ohra

Profiteer ook van collectief voordeel op de zorgverzekeringen via Frugi Venta. Lid zijn van Frugi Venta heeft zo zijn voordelen! Frugi Venta heeft namelijk collectieve afspraken met OHRA gemaakt waardoor u kortingen krijgt op de OHRA Zorgverzekeringen.

Een scherpe premie van € 96,23 op de OHRA Zorgverzekering
Op de OHRA Zorgverzekering krijgt u als lid van de branche 9% korting op de basisverzekering. Daarnaast maar liefst 15% korting op de aanvullende verzekeringen en 15% op de OHRA Tandarts dekking. Via internet inzicht in de polis en dekkingen, zelf wijzigingen doorvoeren, kosten digitaal declareren, alle vrijheid in de keuze van de zorgverlener en altijd de aanvullende verzekering die bij u past. Met de OHRA Zorgverzekering heeft u het allemaal.

Direct afsluiten

Wilt u uw personeelsleden op uw eigen bedrijfsnaam dit collectieve voordeel bieden? Neem dan contact op met Berry Arends via telefoonnummer 026 – 400 93 19 of mail naar zakelijk@ohra.nl. Wilt u direct uw zorgpremie berekenen? Kijk direct op www.ohracollectief.nl/frugiventa en sluit uw zorgverzekering af.

Voor meer informatie:
Drs. Judith de Leede
OHRA
Rijksweg West 2
Postbus 40000
6803 GA Arnhem
Tel 06 22432821

Publicatiedatum: