Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eric in 't Veld, directeur van Triple Consultancy:

"Maximaal ontzorgen met gedegen no-nonsense advies"

Tholen - Triple consultancy is een full-service adviesbureau, werkzaam in diverse sectoren, maar met name in de agribusiness. Het adviesbureau biedt expertise en begeleiding op gebied van finance, logistiek, en projectmanagement. "Wij verzorgen het gehele traject vanaf de projectplanning tot aan de nieuwbouw of verhuizing en kunnen ook daarna nog onze diensten verlenen in de organisatie", aldus Eric in 't Veld directeur van Triple Consultancy.

Het adviesbureau is werkzaam in diverse sectoren maar de agribusiness is een belangrijke branche. Zo slaat Triple Consultancy momenteel haar vleugels uit in de Sierteelt maar valt er volgens Eric ook in de AGF-sector nog genoeg te halen. "De resultaten in de verschillende sectoren kunnen we vaak gebruiken voor andere projecten waardoor onze ervaring en kennis zich constant blijft ontwikkelen."

Bij de divisie finance zijn bedrijven welkom voor strategisch advies bij samenwerkingsverbanden, financieringsbegeleiding, interim management, en financiële rapportage als managementinstrument. Bij projectmanagement neemt Triple Consultancy alle zorg uit handen bij verbouw en nieuwbouw en op gebied van logistiek ligt de kracht van het adviesbureau in het transparant maken en optimaliseren van omvangrijke processen, interne logistieke stromen en strategische vraagstukken.

"Elke AGF-bedrijf zou eens goed moeten kijken naar de logistieke processen. Zijn die optimaal of valt er nog wat te verbeteren", vertelt Eric. Hij laat weten een exporteur in de AGF-sector te hebben geholpen bij het vinden van een nieuwe locatie waarbij optimalisatie en efficiëntie van de logistieke processen vereist was. "Ze zaten op een locatie ver van de markt. Als bruggenbouwer zijn we toen op zoek gegaan naar een partner waarbij samenwerking voor beide partijen toegevoegde waarde heeft en dat is gelukt." Voor een dergelijk traject worden de stappen detailontwerp, tendering, inkoop, begeleiding in uitvoering en oplevering gevolg.

"Ons missie is maximaal ontzorgen met een gedegen no-nonsense advies", besluit hij.

Voor meer informatie:
Eric in ’t Veld
Triple Consultancy
Honderdland 71
2676 LS Maasdijk
Telefoon: +31 (0)174 52 73 00
www.tripleconsultancy.nl