Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Asperges in de akker' moet uitgroeien tot jaarlijkse traditie

Diner tussen de aspergebedden van Blaricum

zMaakt! organiseert in de 3e week van mei 2010 een culinaire beleving. Een viergangen aspergediner tussen de aspergebedden van Blaricum. "Asperges in de akker" moet uitgroeien tot een jaarlijkse Blaricumse traditie en is bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren.

De sfeer

U wordt uitgenodigd voor een aspergediner in de akker. Lopend vanuit het oude dorp komt u aan bij de akker (Bergweg/Huizerweg). Uitkijkend over de akker met aspergebedden ziet u in de langzaam ondergaande voorjaarszon een betoverende sfeer: een prachtige bedoeïenen tent met lange gedekte tafels, sokkels met grote bloemboeketten en brandende vuurkorven. Aan een prachtig kookeiland zijn de koks al druk bezig met de voorbereidingen. En terwijl de stekers nog bezig zijn op het land krijgt u alvast een mooi glas wijn en lekkere hapjes. Eenmaal aan tafel wordt een 4 gangen diner met verse asperges en andere seizoensproducten geserveerd op hoog culinair niveau. De bijpassende wijnen maken het geheel compleet. Deze bijzondere beleving kunt u niet vergelijken met een avond uit eten in een restaurant.

Wanneer

Het aspergediner in de akker wordt gehouden van zaterdag 15 mei t/m maandag 24 mei.
Programma
18.00 uur Ontvangst bij de tent met een aperitief en hapjes
19.00 uur Geserveerd 4 gangen aspergediner op hoog culinair niveau
22.00 uur Einde
 Couvertprijs (voor een luxe vier gangen diner inclusief aperitief) € 79,50

Reserveren

Reserveringen gaan vanaf 4 personen. Voor meer informatie, exclusieve uitkoop of tafelboekingen kunt u telefonisch contact opnemen met zMaakt! Maarten Beuningh
06 – 47 240 810 of een mail sturen aan [email protected]

Publicatiedatum: