Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Monsanto Vegetable Seeds:

Bellaverde-broccoli genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award 2010

De Bellaverde-broccoli van Monsanto Vegetable Seeds is genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2010. Bellaverde is milder van smaak dan gewone broccoli en kenmerkt zich door een lange stengel die doet denken aan een groene asperge. Net als gewone broccoli is Bellaverde-broccoli rijk aan vitamine C en een goede bron van vezels en kalium. De Bellaverde-broccoli kan zowel in het zuiden als noorden van Europa worden geteeld, wat beantwoordt aan de stijgende vraag naar lokale productie en het minimaliseren van food miles.



In juli 2009 werd de Bellaverde-broccoli in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd in nauwe samenwerking met Marshalls/Produce World. Vier maanden na de lancering is de Bellaverde-broccoli beschikbaar in meer dan 500 supermarkten, waaronder Sainsbury's en Waitrose. Vanaf de lente 2010 zal Bellaverde beschikbaar zijn in Nederland, Duitsland, Scandinavië, Spanje en Italië.

Voor meer informatie: www.bellaverde.co.uk
Publicatiedatum: