Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Theo Zwinkels: "Met 80 hectare aan onderkant van de mogelijkheden"

S.Q. Growers wil graag uitbreiden binnen samenwerkingsmodel met The Greenery

Tholen - Telersvereniging S.Q. Growers, de telersvereniging waarbij alle telers van losse tomaten van The Greenery zijn aangesloten, gaf vorige maand door middel van een persbericht op deze site al aan door middel van de Preferred Supplierrelatie met The Greenery verder te willen. "Met The Greenery hebben we een organisatie staan, die alles kan. We hebben daarom geen pretenties om een eigen verkoopbeleid te ontwikkelen", licht landelijk coördinator Theo Zwinkels toe.

Het areaal van S.Q. Growers is ongeveer gelijk gebleven. De leden van SQ Growers zijn voor het grootste deel gevestigd in de regio's Westland, Lansingerland,
West-Brabant en IJsselmuiden. "We zouden wel wat uitbreiding kunnen gebruiken om onze klanten op een goede manier te blijven bedienen. Met onze 80 hectare zitten we toch aan de onderkant van de mogelijkheden", geeft Theo Zwinkels aan. "Maar de laatste jaren zie je in het losse tomatensegment juist een inkrimping. Daarom geven we de laatste tijd links en rechts aan dat we graag - buiten de bestaande telers - willen uitbreiden. De tijd zal het leren of dat lukt."

Voor meer informatie:
Theo Zwinkels
S.Q. Growers
Landelijk coördinator
Tel: 0174-287748
www.sqgrowers.nl