Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw naam Uitzendburo Harry van Heijningen

Vanaf 1 januari 2010 zal Agrarisch Uitzendburo Harry Van Heiningen BV zijn activiteiten voortzetten onder een nieuwe naam: Greenport People BV. Volgens een woordvoerder past de nieuwe naam beter bij de ontwikkelingen binnen de organisatie, zoals de verbreding en verdieping van het aantal uitzendproducten en personeelsgerelateerde diensten. Speciaal voor bedrijven in de keten van de groente- en sierteeltsector.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op zondag 3 januari, wordt de nieuwe huisstijl van Greenport People BV voor de allereerste keer gepresenteerd aan medewerkers en relaties van het uitzendbureau. Alhoewel naam en huisstijl wijzigen, blijft de pay-off ‘uitzendkrachten met gevoel’ ongewijzigd.

Het uitzendbureau bestaat al sinds 1994 en is vooral actief in Westland, Oostland en de omliggende agrarische gebieden. Naast productiemedewerkers biedt men ook het middenkader aan en worden complete projecten (over enkele jaren verspreid) aangenomen op projectbasis, het zg, procesuitbesteding. Na bijna 16 jaar gevestigd te zijn in Naaldwijk, verhuist het uitzendbureau medio 2010 naar een nieuw kantorencomplex in Poeldijk.
Publicatiedatum: