Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belastingdienst en Douane sluiten convenant Horizontaal Toezicht met J. van de Put Fresh Cargo Handling

Op 10 december jl. is door J. van de Put Fresh Cargo Handling B.V., Belastingdienst / Holland-Midden en de Douane een convenant Horizontaal Toezicht gesloten. Horizontaal Toezicht is gebaseerd op de kernwaarden vertrouwen, transparantie en begrip.

Als deelnemer aan de pilot Horizontaal Toezicht Bloemenketen is met de ondertekening van het convenant met de Belastingdienst/Douane door J. van de Put Fresh Cargo Handling een belangrijke stap gezet in het pilotproject Horizontaal Toezicht op de Bloemenketen.

Andere deelnemers aan deze pilot zijn Martinair Cargo, Menzies World Cargo, OZ Import B.V., Bouwman Snijder Importservice B.V. en de Plantenziektenkundige Dienst. Deze deelnemers vormen samen een logistieke keten van opeenvolgende schakels vanaf het moment van vertrek van de goederen uit het land van oorsprong tot aan de aflevering bij de importeur. Er is hierbij gekozen voor de bloemenketen omdat deze sector een belangrijke rol speelt in de vracht op Schiphol, waarbij de snelheid van afhandeling van groot belang is. Als logistiek dienstverlener bevindt J. van de Put Fresh Cargo Handling zich op een centrale positie in deze keten. Het is de wens van J. van de Put Fresh Cargo Handling om door deelname aan deze pilot te komen tot een efficiƫntere afhandeling van de goederenstromen. Hierbij staan de kwaliteit van de dienstverlening naar de klant en de kwaliteit van de processen die te maken hebben met de Douane, PD en andere overheidsdiensten voorop.

Dit convenant is voor Belastingdienst/Holland-Midden de eerste die in samenwerking met de Douane tot stand is gekomen.

Publicatiedatum: