Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Smart Packaging Solutions

Massief-kartonafdeling VPK Packaging verder met nieuwe merknaam

Twintig jaar geleden startte op de site te Oudegem (B) VPK Packaging Group N.V. de divisie Massief Karton op. VPK Packaging Group was reeds actief op het vlak van productie van papier, golfkarton en kartonnen hulzen.

Opzet was om vanuit de unieke eigenschappen van massief karton een aantal nieuwe markten aan te boren: de gevogelte- en vleesindustrie, groenten en fruit, vis en bloemen.

De voorbije 20 jaar heeft de divisie massief karton een lange weg afgelegd :
Naast de constante zorg voor kwaliteit van de geleverde verpakkingen, zijn flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid immers essentiële voorwaarden om te slagen als leverancier in deze ‘versmarkten’.

In deze 20 jaar is de divisie ook stevig gegroeid : niet alleen organiek in de site in Oudegem, maar tevens door de overname van het in faling gegane R&F Folding Boxes in Hoogstraten-Meer (B). Vandaag stelt de divisie op zijn twee sites 200 medewerkers te werk.

De complementariteit van de twee productie-entiteiten heeft ertoe geleid dat vandaag een breed gamma aan verpakkingsoplossingen in massief karton kan aangeboden worden.

Ook al is massief karton historisch een typisch West-Europees product, toch heeft het ontegensprekelijk ook buiten Europa zijn bestaansreden. Vandaar dat het een duidelijke strategie is voor de business unit massief karton om nieuwe markten in Latijns-Amerika en Azië te gaan benaderen.

Binnen de multi-brand strategie gaat VPK Packaging Group N.V. vanaf 1 januari 2010 de divisie massief karton naar de markt profileren onder de merknaam SMART PACKAGING SOLUTIONS.

www.smart-packaging-solutions.com
E-mail: [email protected]
Publicatiedatum: