Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Presentatie eerste Groei.kalender! en onderzoeksresultaten

Officieel startsein project GROEI.Kans!

Hans Huijbers (ZLTO-voorzitter) en Lily Jacobs (Brabants gedeputeerde Economie en duurzaamheid) geven op 18 december aanstaande in Schaijk met ‘het ondernemerscafé kleinschalige verblijfsrecreatie op het platteland’ het officiële startsein voor het project GROEI.Kans! in Brabant.

Het project GROEI.Kans! stimuleert ondernemers in streekproducten, plattelandstoerisme en boerderijeducatie in de grensregio Brabant-Vlaanderen. Om de uitwisseling van kennis op gang te brengen worden allerlei activiteiten georganiseerd.. Daardoor kunnen multifunctionele ondernemers beter inspelen op consumentenvragen en zo hun rendement verhogen. In dit project werken 25 partners in Nederland en Vlaanderen samen aan de professionalisering en innovatie van het multifunctioneel ondernemerschap. De ZLTO is projectleider in Brabant en creëert met dit project duurzame kansen voor en met multifunctionele ondernemers.

De kick-off van het project is vrijdag 18 december. De kick-off begint als ondernemerscafé met een inspirerende presentatie van Goof Lukken (Vrijetijdskennis) en Erik van Nuland (Van Nuland en Partners). Zij presenteren de resultaten over een recente studie naar kleinschalige verblijfrecreatie op het Zuid-Nederlandse platteland. De studie bevat een marktanalyse, resultaten van interviews met gasten van verblijfsaccommodaties en gesprekken met sleutelfiguren uit de branche. In workshops leren ondernemers daarna meteen de resultaten te vertalen naar hun eigen bedrijf.

Voorafgaand aan het ondernemerscafé (tussen 9.30 – 10.00 uur) presenteert Marjon Krol (projectleider GROEI.Kans!) de plannen van het project voor de komende jaren en geven de ZLTO-voorzitter Hans Huijbers en Brabants gedeputeerde Economie en duurzaamheid Lily Jacobs ieder een korte presentatie over de thema’s kwaliteit en innovatie. Tot slot wordt het officiële startsein voor het project gegeven door hen de eerste uitgave van de GROEI.kalender! te overhandigen. De GROEI.kalender! geeft een overzicht van de vele activiteiten van GROEI.kans!.

Voor meer informatie over het project zie www.zlto.nl/groeikans
Publicatiedatum: