Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fusie telerscoöperatie FrEsteem Tomaat en FrEsteem Paprika

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 december 2009 hebben de leden van de telerscoöperaties FrEsteem Tomaat en FrEsteem Paprika het besluit genomen om te fuseren. De nieuw gevormde telerscoöperatie FrEsteem is hiermee één van de grotere telersverenigingen in de groentesector. De aangesloten leden lopen voorop in teeltvernieuwingen en schaalgrootte en streven er naar jaarrond een kwalitatief goed product te leveren.

Met deze fusie ontstaat een sterke organisatie en kan de positie van de aangesloten leden verder versterkt worden. Daarnaast kan hierdoor daadkrachtig en met meer slagkracht ingespeeld worden op de ontwikkelingen in de markt.
De nieuwe fusie coöperatie is dusdanig opgezet dat in de toekomst nieuwe leden en telersverenigingen zich eenvoudig kunnen aansluiten. Dit past in de visie van FrEsteem om tot een verdere bundeling van het aanbod te komen.

Het bestuur van de coöperatie FrEsteem wordt gevormd door de heren T. van Vliet, G. de Haas, K. van Veen, W. Zuidgeest en J. Noordam. Voor een overgangsperiode van een half jaar zal de heer P. van Dijk (tot eind 2009 voorzitter van FresQ) het voorzitterschap op zich nemen. Binnen de nieuw te vormen organisatie gaat E. Helderman de functie van ketenmanager vervullen. De functie van Algemeen directeur moet nog ingevuld worden.

Publicatiedatum: