Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Allereerste toiletrestaurant opent deuren

Wie verknocht is aan qualitytime op toilet moet stilaan overwegen naar China te emigreren. In Peking is namelijk een restaurant geopend dat volledig in het teken staat van het kleine kamertje. Servetten zijn er onder meer vervangen door rollen wc-papier.

Op toilet nemen we meestal alleen afscheid van het eerder opgegeten voedsel, maar in Peking kan het sinds kort ook omgekeerd. Een heus toiletrestaurant dompelt de bezoekers onder in een wereld waar sanitair en culinair perfect samengaan. Drank wordt geserveerd in plastic pisbakken en het vaste voedsel wordt gegeten uit mini wc-potten. Om het sanitaire feest compleet te maken lijken de meeste gerechten ook nog eens op gewone uitwerpselen. Wie morst kan een beroep doen op rollen toiletpapier die boven de tafel hangen.

De wc-dame / restaurantuitbaatster hoopt met het concept vooral jongeren aan te trekken. “Het is geen gewoon restaurant, maar het is hier wel leuk om te eten. Ik wil vooral mijn klanten amuseren en hen laten kennismaken met een gloednieuwe eetervaring”, aldus eigenares Qin Min. Of de link met het toilet zich ook in de smaak van de gerechten manifesteert, is vooralsnog onbekend.

bron: waarmaarraar.nl
Publicatiedatum: