Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online vers-assortiment groeit in breedte en diepte

BestelVers.nl nu ook in gesneden groenten, vis, vlees en menu’s

Begon het avontuur met de online verkoop van verse groenten en fruit, inmiddels komt BestelVers.nl haar belofte na om het assortiment sterk uit te breiden. Daarmee is Bestelvers.nl gegroeid tot een unieke online versshop die naast groente, fruit, brood en verse sappen, nu ook gesneden groenten, vlees, vis en menu’s aanbiedt. Door forse uitbreiding van het biologische assortiment tot maar liefst 170 producten, biedt BestelVers.nl online het grootste biologische AGF vers-assortiment aan.De behoefte van de consument naar meer gemak is uitgangspunt geweest voor verse gesneden groenten zoals aardappelschijfjes, hutspot- en soepgroenten. Vlees is toegevoegd in bijna 40 soorten; van kipfilet en kalkoenbiefstuk, tot sucadelappen en diverse vleeswaren. Als eerste in Nederland zijn ook online schaal- en schelpdieren te bestellen, zoals verse kokkels, oesters en scheermessen.

De toegevoegde Menu’s zijn eveneens resultaat van groei in diverse opzichten. Beschikbaarheid van een zeer ruim vers-assortiment (ook van moeilijk verkrijgbare producten) en gemak voor de klant met one-stop-shopping. Bestelt men een menu, dan levert BestelVers alle verse ingrediënten van een geheel menu in één pakket aan. Het menu is door chefkoks samengesteld, waardoor je zelf een fraai menu op tafel zet zonder dat je hiervoor tal van winkels langs hoeft. Gestart is met een Hollands Kerstmenu voor de komende feestdagen, in samenwerking met Nederland Bloeit. Die stimuleert het gebruik van producten van Nederlandse boeren en tuinders.

Het vernieuwde versassortiment vindt u op www.bestelvers.nl.

Publicatiedatum: