Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagde Mega Kerst Proef Eet Show bij Willem Dijk AGFAfgelopen zondag 13 december vond de "Mega Kerst Proef Eet Show" plaats bij Willem Dijk AGF te Enschede. Het kerstevenement was een groot succes en de opkomst was boven verwachting. Deze kerstshow stond in teken van proeven, productbezichtiging, kerstideeën opdoen en natuurlijk gezelligheid.Op de kerstshow stonden diverse bedrijven gepresenteerd met hun producten. Salades & rauwkost, panklare producten, vlees, sauzen, verpakkingen, kant en klare maaltijden, hapjes, tappas werden gepresenteerd. Het bedrijf Heerlijk Vegetarisch kwam op de show met diverse vleesvervangende producten. Qua smaak niet te onderscheiden van vlees. Al deze producten kunnen een toegevoegde waarde zijn voor de AGF specialist in het algemeen. Via cross docking worden deze producten in één keer bezorgd bij de klant. Dit is natuurlijk erg prettig en beter voor het milieu!Daarnaast was er een grote stand gebouwd door Zespri. Alle bezoekers van de kerstshow konden gebruikmaken van een speciale tassen actie in combinatie met een leuke colli korting.Van met ananasmerk Dulce Gold was een grote ananasstand gebouwd. Hier konden de bezoekers zien hoe een ananas geteeld wordt en hoe deze naar Europa verscheept worden. Mensen waren onder de indruk van deze 10 minuut lang durende film.Er was een grote stand gebouwd met "vergeten groenten". Deze was authentiek opgebouwd zoals vroeger.Ook de huismerken Filosofo, Werkelijk Delicaat, Tukker Tuffels, Sud Tirol appelen waren mooi uitgepakt. Van de Sud Tirol appelen was een heuse toren gebouwd.In opkomst is de allochtone markt. Van producten als Turkse sivri, carly, dolma, witte kool, aubergine, mini komkommer, aubergine en granaatappelen was een mooie uitstalling gemaakt. De "baklava" mocht natuurlijk niet ontbreken.

Voor de kerst was een grote uitstalling gemaakt met exclusieve producten. Hier konden mensen ideeën opdoen voor de kerst. Exclusieve producten voor tijdens de kerstmaaltijd waren volop te bewonderen.De Uw Groenteman stand ontbrak natuurlijk ook niet. Hier waren de UG sinaasappelen, de UG aardappelen en UG verpakkingen te bewonderen.De noten de Delinuts konden uiteraard ook geproefd worden. Deze noten zijn altijd weer een succes door de heerlijk smaak en het brede assortiment. Voor ieder wat wils.Er stonden rijen dik voor de fruitbar van Fresh Today. Deze fruitbar scherpt alleen vers gesneden fruit, vers gemaakte smoothies en verse geperste sappen. Men kon er ook terecht voor een heerlijk hoorntje roomijs met vruchten.Willem Dijk AGF had voor Nederland de primeur met de Chiquita banana ride. Deze leuke attractie was exclusief aanwezig op de kerstshow en was een absoluut succes. Al met al was het een geslaagde show. De reacties waren zeer positief en het was erg gezellig. Precies zoals een kerstshow behoord te zijn.www.willemdijk.nl


 


 
Publicatiedatum: