Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Get Green vindt plaats op 28 januari 2010

Ook dit jaar vindt Get Green weer plaats. Get Green is een evenement met als doel de agrarische sector onder de aandacht te brengen bij middelbare scholieren. Het evenement wordt gehouden op donderdag 28 januari 2010 bij Kassenklas en Proeftuin Zwaagdijk.Uitdagende beroepen

In de agrarische sector zijn vele interessante beroepsmogelijkheden met goede baangaranties. Om kennis te maken met de innovatieve en uitdagende kant van deze sector worden regionale middelbare scholen benaderd met het verzoek leerlingen deel te laten nemen aan Get Green. Tijdens een compact programma van anderhalf uur volgen de leerlingen vier workshops van een kwartier. De workshops met de thema’s teelt, veredeling, techniek en voedselverwerking sluiten zo goed mogelijk aan bij de belevingswereld van jongeren. Zo wordt bij de workshop techniek in de demokas de nieuwste automatiseringaspecten levensecht getoond. Voor een afgestudeerde ict’er biedt de agrarische sector dus ook volop werk.

Programma

Het programma van Get Green start op donderdag 28 januari 2010 doorlopend vanaf 9.00 tot 16.00 uur. Na ontvangst en uitleg over de workshops worden de leerlingen per groep langs de vier thema’s geleid. Elk kwartier start een nieuwe sessie, de organisatie van Get Green zorgt voor een tijdsindeling per school. Het programma wordt afgesloten in de Chill Room. Aan de deelname aan Get Green zijn geen kosten verbonden en voor busvervoer wordt gezorgd.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 14 december 2009. Voor de aanmelding of verdere informatie kan er contact gezocht worden met Peter Maurits.
Publicatiedatum: