Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Willem Fiering van Anaco Greeve:

"Van kerstdrukte in de agf-handel eigenlijk geen sprake meer"

Tholen - "Kerstdrukte bestaat eigenlijk niet meer in de agf-handel." Dat constateert Willem Fiering van Anaco Greeve. "Een jaar of tien geleden knokten men elkaar de tent uit voor een artikel als cherrytomaten. Dat is nu veel minder. Alleen voor exotische producten, zoals carambola's is er nog extra vraag."



De Israƫlische paprika's, die Willem verkoopt voor Anaco Greeve, zijn momenteel goed van prijs. Voor de rode en gele paprika's wordt 6,50 tot 7,50 euro betaald. De prijs van de oranje paprika's ligt rond de 8 acht euro. "Die prijs hebben de Nederlandse telers het hele seizoen niet gekregen", zegt Willem.



"Spanje stuurt minder paprika's naar Europa en de prijzen in de Verenigde Staten en Canada zijn goed. Hierdoor komen we tot een redelijk prijsniveau", vertelt Willem. "De aanvoer van Israƫlische paprika's verloopt vrij stabiel, zonder bijzonderheden. En de kwaliteit is goed, beter dan aan de start van het seizoen."

Voor meer informatie:
Willem Fiering
Anaco Greeve
ABC Westland 666
2685 DH Poeldijk
Tel.: (0174) 21 02 00
Fax: (0174) 21 39 79
www.anacogreeve.nl