Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste zeekool aangeboden op diner 'Liever Lokaal'

nieuwe oogst van zeekool is binnen. Vrijdag bood Marc van Rijsselberghe van Waddengoud en Stichting Sint Donatus de eerste Waddengoud gecertificeerde zeekool aan tijdens het feestelijke diner ‘Liever lokaal’ bij Eiland Keuken Vincent in Den Burg.

Het diner vond plaats in het kader van het 20 jarig bestaan van Slow Food en is één van de 800 feestelijke activiteiten die de culinaire beweging wereldwijd organiseert. De zilte groente is afkomstig uit een experiment op Texel dat Sint Donatus doet in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam om verbouw van zilte gewassen op land mogelijk te maken.

Publicatiedatum: