‘The Taste of Life Basics’ de grootste kookschool van Nederland
Op 8 januari start bij RTL 4 de eerste reeks van ‘The Taste of Life Basics’. Een wekelijkse serie kookprogramma’s waarin Rudolph de kijker leert om goed en bewust te koken. Hierin staat basiskoken met gebruik van gezonde en verse producten centraal. Het programma vormt samen met een website, een boek en workshops de grootste kookschool van Nederland, met meesterkok Rudolph van Veen en professioneel tuinder Rob Baan als docenten.
Wekelijks volgden honderdduizenden kijkers Rudolph van Veen, die met ‘The Taste of Life’ de wereld over reisde om te proeven en te leren van internationale keukens. Uit de reacties van kijkers kwam niet alleen de liefde voor koken naar voren, maar ook de behoefte aan basiskoken. Meer dan een miljoen mensen bezochten de website en de meest gestelde vraag was: Help mij met koken!
Door ‘The Taste of Life Basics’ te volgen, leert Nederland te koken op basis van eerlijke voorlichting over groenten, fruit en andere producten. Het programma geeft antwoorden op vragen als: Wat eet ik eigenlijk? Wat doet dat met mijn lijf? Waar komt dit product vandaan? En ‘The Taste of Life Basics’ verstrekt informatie over het gebruik van producten van Nederlandse boeren en tuinders, die lekker, vers en gemakkelijk te bereiden zijn.
“Het is tijd voor een goed kookprogramma dat de kijker echt wil leren koken”, aldus Rudolph van Veen.
‘The Taste of Life Basics’ is vanaf 8 januari elke vrijdag tussen 16.35 en 17.05 te zien bij RTL 4. Via de website zijn alle afleveringen eveneens te zien, aangevuld met nog meer info over het koken.
Website: www.thetasteoflife.nl