Thuisbezorgd.NL introduceert volgsysteem Food Tracker

Thuisbezorgd.NL introduceert de Food Tracker, een geavanceerd volgsysteem voor bestellingen die op de eigen site worden gedaan. Het Nederlandse bedrijf claimt het eerste ter wereld te zijn dat een dergelijke dienst aanbiedt. Alleen grote pizzaketens in de Verenigde Staten hebben een soortgelijk systeem. Zij kunnen echter niet de bezorger tot aan de voordeur volgen.

Thuisbezorgd.NL koppelt via de Food Trackerdirect een geschat bezorgtijdstip terug naar de klant en past dat zonodig aan. Te zien is of de bestelling al wordt bereid en wanneer de bezorger daadwerkelijk vertrekt. Ook ontvangt de klant een SMSje wanneer de tafel kan worden gedekt. De Food Tracker werkt vanaf heden bij meer dan 250 bezorgrestaurants in heel Nederland.

Directeur Groen meldt dat de uitrol van het systeem is gestart. Hij verwacht dat nog voor het einde van het jaar 500 van de 2000 bezorgrestaurants over het nieuwe systeem beschikken. Thuisbezorgd.NL wil het systeem nog uitbreiden met GPS tracking, waardoor de klant de bezorger op een kaartje kan volgen van het restaurant tot aan de voordeur.

De Food Tracker werkt middels een draadloze touchscreen terminal in het restaurant waarop wordt ingevoerd wat er met de bestelling gebeurt. Via UMTS wordt de status informatie naar Thuisbezorgd.NL gezonden. Voor de satelliet tracking zijn er draadloze verbindingen met de pizzakoeriers, die een GPS-tracker bij zich hebben. Thuisbezorgd.NL combineert de informatie zodat de klant live de complete bestelling kan volgen. Moederbedrijf Takeaway.com, gevestigd te Enschede, zal de dienst na Nederland tevens in andere Europese landen introduceren, te beginnen in Duitsland en België.

Bron: Thuisbezorgd.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.