Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking Wageningen UR met Sodexo

Het Restaurant van de Toekomst doet consumentenonderzoek in out-of-home-markt

Het Restaurant van de Toekomst biedt de mogelijkheid consumentenonderzoek te doen in de out-of-home-markt. Daarvoor kunnen de onderzoekers diverse technieken inzetten om mensen te observeren terwijl ze eten. "Dit soort onderzoek ontbrak tot nu toe in Nederland", vertelt Nico Heukels, manager Research & Development van Sodexo. Deze cateraar is wereldwijd actief en beheert in Nederland 1500 bedrijfsrestaurants.

Het Restaurant van de Toekomst is een initiatief van Wageningen UR, in samenwerking met Sodexo, Noldus IT uit Wageningen – hard- en softwareleverancier op het gebied van analyse en dataregistratie van menselijk gedrag – en de Kampri Groep uit Kampen – leverancier van keukeninrichting. Heukels: ‘Met het Restaurant van de Toekomst kunnen wij oplossingen zoeken voor allerlei maatschappelijke problemen, van obesitas tot de kwaliteit van leven in de zorgsector en de ouderenzorg.’

Bron: Syscope
Publicatiedatum: