Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan en Bert Nobel van Nobel Groenten en Fruit BV:

"Wij zijn in Bleiswijk gespecialiseerd in kleine en grote partijen"

Tholen - Het team van Nobel Groenten en Fruit BV in Bleiswijk bestaat sinds de komst van vader Bert uit twee Nobels. Dat die samenwerking goed bevalt wordt al snel duidelijk, want het plezier straalt er bij de twee Nobels van af. "We mogen niet klagen en hebben het enorm naar ons zin. We doen leuk handel en maken ondanks de economische situatie toch een gestage groei door."Nobel Groenten en Fruit levert het complete agf-pakket van peren tot paprika's en van kiwi's tot komkommers. "Wij verkopen een groot gedeelte van onze handel telefonisch maar ook via de loods aan de zogenoemde loopklanten gaan er veel pallets weg. Daarnaast werken we samen met een paar exporteurs en binnenlandse groothandelaren", vertelt Jan. Vader en zoon zien de toekomst dan ook positief tegemoet en zijn blij dat ze deze stap gezet hebben.

Vader Bert heeft geen moeite gehad om te wennen in Bleiswijk na jarenlange ervaring op de groothandelsmarkt van Rotterdam. "We zitten hier op een prachtig plekje, waarbij we tevens prima samenwerken met buurman Kohl Fruit Trading. We kunnen snel schakelen en Bleiswijk is tevens goed te bereiken. We zijn de 1-1-3 van de groenten en fruit", lacht Bert.

Voor meer informatie:
Nobel Groenten en Fruit
Klappolder 110
2665 LP Bleiswijk
tel. +31-105298891
fax +31-105298509
Jan Nobel: 06 50 12 90 91
Bert Nobel: 06 55 94 12 15
[email protected]