Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Symposium duurzaamheid en innovatie Verse levensmiddelen

De Stichting Food Micro & Innovation organiseert op vrijdag 27 november het symposium ‘Verse levensmiddelen: duurzaamheid, innovatie en gezondheid’. Het symposium wordt gehouden in Hotel&Congrescentrum De Reehorst in Ede, begint om 9.00 uur en duurt tot ca. 16.30 uur.

Verwerking en houdbaarheid

Dit symposium biedt essentiële en praktisch toepasbare informatie over duurzame productie van verse producten en de wensen van de consument. Hiernaast zal aandacht worden besteed aan de gezondheid van verse levensmiddelen en aan innovaties bijvoorbeeld in verwerking en houdbaarheid van deze producten.
Zaken die onder andere aan de orde komen zijn:
  • Werkt duurzaamheid als USP in consumentenmarkt?
  • Vers en verpakt;
  • Beheersen van Listeria monocytogenes in verse producten;
  • Beter voedsel met nanotechnologie.

De deelnamekosten bedragen € 325 per persoon inclusief lunch,samenvatting van het symposium en de CD-rom ‘Dossier Voedselveiligheid’(5e editie) van Dr. S. Notermans.Zie voor inschrijving de site van de Stichting Food Micro &Innovation.

Bron: Pakblad
Publicatiedatum: