Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versheid van asperges uit de Andes onderzocht

Verse asperges eten we in het seizoen. Dat zijn we zo gewend, want alleen in het voorjaar steekt het witte goud in Limburg immers zijn kop op. Dat kan beter, dacht de grootgrutter. Ook als het voorjaar het najaar is geworden willen we nog asperges verkopen. Als Limburg niet meer leveren kan, dan maar helemaal uit Peru. Maar hoe vers is een asperge uit de Andes? De Keuringsdienst van Waarde steekt zijn licht op bij de aspergestekers. Op zoek naar het geheim van vers van ver.

Bekijk de uitzending op donderdag 22 oktober, 20:25 uur. NED3

Bron: sites.rvu.nl
Publicatiedatum: