Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
invloed van schakels op kwaliteit en houdbaarheid

Minisymposium Vers & houdbaar bij L. van Gelder

In de afgelopen jaren is er enorm veel gedaan aan het verlengen van de houdbaarheid van groente en fruitproducten. Er wordt vaak gedaan alsof met behulp van één enkel middeltje of één bepaald apparaat de houdbaarheid van enkele dagen naar enkele weken verlengd kan worden. Dat is natuurlijk onzin.

Alleen een goede samenwerking in de keten, vanaf het selecteren van het ras tot het afleveren bij de consument, maakt een realistische houdbaarheidsverlenging mogelijk. WFC Food Safety organiseert een symposium waarin wordt besproken wat de invloed is van ieder van de schakels in de keten op de kwaliteit en houdbaarheid van het eindproduct.

Ook willen WFC in dit symposium ingaan op het gebruik van natuurlijke conserveermiddelen bij het verbeteren van de houdbaarheid van AGF producten.

Voor een uitgebreid programma klik hier.

Misschien bent u wel een bedrijf dat "oplossingen" verkoopt op dit gebied. Dan nodigen wij u van harte uit om uw producten te komen laten zien. Er laten verschillende bedrijven hun producten zien op een mini-beurs, waarop nog een aantal plekken vrij zijn voor geïnteresseerden.

Klik hier om u aan te melden voor de bijeenkomst.

Voor meer informatie:
WFC
Renee Lokerse
Tel. 0183-629749
E-mail
Publicatiedatum: