Minisymposium Vers & houdbaar bij L. van Gelder
Alleen een goede samenwerking in de keten, vanaf het selecteren van het ras tot het afleveren bij de consument, maakt een realistische houdbaarheidsverlenging mogelijk. WFC Food Safety organiseert een symposium waarin wordt besproken wat de invloed is van ieder van de schakels in de keten op de kwaliteit en houdbaarheid van het eindproduct.
Ook willen WFC in dit symposium ingaan op het gebruik van natuurlijke conserveermiddelen bij het verbeteren van de houdbaarheid van AGF producten.
Voor een uitgebreid programma klik hier.
Misschien bent u wel een bedrijf dat "oplossingen" verkoopt op dit gebied. Dan nodigen wij u van harte uit om uw producten te komen laten zien. Er laten verschillende bedrijven hun producten zien op een mini-beurs, waarop nog een aantal plekken vrij zijn voor geïnteresseerden.
Klik hier om u aan te melden voor de bijeenkomst.
Voor meer informatie:
WFC
Renee Lokerse
Tel. 0183-629749