Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel streekproducten op Food Week in Utrecht

Vandaag is de laatste beursdag van de Food Week, die van 28 tot en met 30 september plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs voor de foodretailsector laat bezoekers kennis maken met een uitgebreid en vooral inspirerend aanbod van producten. Zo kunt u op de beursvloer kennis maken met leveranciers van onder andere brood & banket, kaas, vis, koffie & thee en delicatessen. Maar u vindt er ook soepen & sauzen, pasta & rijst, koekjes & snacks, techniek & inrichting, automatisering en nog veel meer.

Veel introducties zijn er niet op de Foodweek, meldt EVMI. De beurs is volgens hen bovendien een stuk kleiner dan eerdere edities. Veel bedrijven tonen producten met natuurlijke ingrediƫnten, zoals bijvoorbeeld vruchtensappen. Ook streekproducten zijn duidelijk in opmars.

Bron: EVMI
Publicatiedatum: