Het feit dat het verloop onder die vaste kern laag ligt, geeft al blijk van betrokkenheid bij het bedrijf. Juist door stil te staan bij jubilea als deze, wil Hessing nog eens bevestigen dat de liefde van twee kanten komt. "Het is hier hard werken. Iedere dag weer. Waarbij hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit van het werk. Daar mag, nee daar moet af en toe iets extra’s tegenover staan."
Groei
De afgelopen jaren heeft Hessing Uden een enorme groei doorgemaakt. Die heeft zij mede te danken aan de vraag vanuit de consument naar gemakkelijke, gezonde en snelle gerechten en tussendoortjes. “Dit jaar groeien we niet meer zo hard als we de voorbije jaren deden. Dat is heel goed te verklaren. De markt raakt op een gegeven moment verzadigd. In gesneden sla of soepgroenten bijvoorbeeld kun je niet meer groeien. Het aanbod daarin is al zo gevarieerd. In verse sappen en maaltijdsalades daarentegen zit nog wel rek."Verder zoekt het bedrijf zijn groei in het buitenland. De Duitse markt is enige jaren geleden al betreden. Sinds deze zomer heeft de Hessing Groep, met vestigingen in Uden, Zwaagdijk en Sint Annaparochie, een aandeel genomen in een snijderij in Denemarken. “Nederland loopt voorop als het gaat om vers gesneden groenten en fruit. Dat betekent dat wij een grote voorsprong in kennis hebben. Dat is een sterk wapen, waar we gebruik van moeten maken… Maar genoeg over groenten en fruit. Nu eerst een hamlapje."
Bron: Kliknieuws