Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met milieulabel zouden cateraars zich kunnen onderscheiden

De bedrijfscatering zou moeten overwegen om een milieulabel in te voeren. Daarmee kunnen ze zich bij klanten en gasten onderscheiden en dat zou effect kunnen hebben in de markt. Dat zegt Peter van Ee, eigenaar van bedrijfscateraar Leo, in het blad Misset Catering.

Hij noemt diverse aspecten waarop een cateraar zich via een Catering Milieulabel zou kunnen onderscheiden in de markt, zoals biologisch afbreekbare verpakkingen, bereiding met biologische ingrediƫnten en inkoop bij vooral lokale leveranciers.

Een toenemend aantal cateraars gebruikt duurzame of biologische producten. Sodexo was de eerste cateraar in Nederland die een MSC-keurmerk heeft voor gebruik van duurzame vis.

Bron: Misset Catering
Publicatiedatum: