Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voedselveiligheid maakt consumenten roekeloos

De overheid wil besmetting van voedselproducten met ziekteverwekkers helemaal uitbannen. Maar als consumenten het gevoel hebben dat zij geen enkel risico lopen met hun etenswaren, zullen ze er misschien minder voorzichtig mee omgaan. LEI Wageningen UR heeft met een literatuurstudie in kaart gebracht wat het terugdringen van voedselgebonden besmettingen tot een nulniveau betekent voor het kookgedrag van consumenten. Vervolgens is in een workshop een onderzoeksagenda bepaald met betrekking tot dit onderwerp.

Bron: WUR
Publicatiedatum: