Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuivelculinair Exloo behaalt IFS-certificaat

Zuivelculinair is er trots op, dat ze als jonge onderneming, nu reeds het IFS-certificaat hebben behaald. Als producent van verse yoghurtdressings en –dips is Zuivelculinair niet alleen actief op de consumentenmarkt, maar het bedrijf levert ook (tailor-made) oplossingen voor industriële toepassingen. Zuivelculinair produceert diverse rauwkostsauzen, filet americainsauzen , BBQ-dips en verse yoghurtdressings.

Zuivelculinair-producten kenmerken zich door een hoog aandeel verse yoghurt, een laag vetgehalte, weinig calorieën, geen geur- en smaakstoffen, scharreleigeel i.p.v. eigeel, geen antioxidanten, zonder kleurstoffen , minder suiker en zout en zoveel mogelijk verse ingrediënten.

Voor meer informatie:
Erwin Weerink
Zuivelculinair Exloo BV
Noorderkijl 19
9571 AR 2e Exloërmond
Tel.:0599-672187
Mob.:06-13211501
Fax.:0599-671621
www.zuivelculinair.nl
Publicatiedatum: