Kansrijk Vers
Dick Veerman, journalist en eigenaar van Foodlog.nl, laat zien hoe de verssector in de 21e eeuw opnieuw uitgevonden kan worden met als basisnorm een hogere productkwaliteit en meer winst voor de producent als basisnorm. Wouter de Heij (TOP b.v.) start een discussie over wat ‘vers’ eigenlijk inhoudt en welke opkomende technologieën kunnen leiden tot een nieuwe markt. En wilt u weten wat verpakkingen doen met het aankoopgedrag van de consument? Dan deelt prof. dr. ir. Roland ten Klooster, verpakkingshoogleraar van Europa en Hoogleraar Packaging & Design Management aan de Universiteit van Twente, graag de laatste inzichten en mogelijkheden met u! Verder leert Marc Oude Luttikhuis van Infodish/Foodatelier u graag de kneepjes van het vak daar waar het de vertaalslag van een voedingsproduct naar een totaalmarketingconcept aangaat, en licht Bas Groenweg van Perfotec toe hoe houdbaarheid te verbeteren is door gebruikmaking van een online laserperforatiesysteem. Wilt u zich inschrijven voor dit congres? Ga naar www.kansrijkvers.nl.SLIMmere keten
Frug I Com organiseert haar 1e congres over de weg naar een SLIMmere AGF-Keten. Minder kosten, minder fouten, snellere keten en minder out-of-stock zijn de issues die aan de orde komen, stuk voor stuk verbeteringen die alleen mogelijk zijn door samen te werken op de digitale snelweg van kas tot kassa. Dit congres is bedoeld voor directie en logistieke, commerciële en ICT-managers van bedrijven binnen de AGF-keten.Voor info: www.frugicom.nl/fresh. Ook wordt er aandacht besteed aan het CHILL-ON project, tijdens de diverse door TTZ Bremerhaven georganiseerde workshops. Het door de EU gefinancierde initiatief is bedoeld om de kwaliteit van gekoeld vis en gevogelte tijdens het gehele productieproces te waarborgen d.m.v. optimale koelsystemen, vernieuwde verpakkings-technologieën en intelligente bacterie-opsporingssystemen.Fresh Rotterdam, van 21 t/m 23 september a.s. in Ahoy Rotterdam.
Data en tijden:
- Maandag 21 september: van 11:00 tot 22:00 uur
- Dinsdag 22 september: van 10:00 tot 18:00 uur
- Woensdag 23 september: van 10:00 tot 18:00 uur