Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Presentatie productenlijn op donderdag 2 juli

Veluwse streekproducten onder label 'Veel Luwe'

Veel tijd en veel aandacht, dat zijn de sleutelwoorden waarmee op de Veluwe vervaardigde producten gebruikt gaan worden om bezoekers te verleiden naar de Veluwe te komen. Ruim zeventig Veluwse ondernemers hebben in samenwerking met het Veluws Bureau voor Toerisme het landlabel 'Veel Luwe' ontwikkeld als paraplu voor producten van eigen bodem. De producten variëren van Veluwse maïseend tot Edes heidebier, van schapenvlees tot Veluws hout en van kruidenzeep tot shii-take paddestoelen geënt op hout.

Op donderdag 2 juli wordt op een grote manifestatie op het landgoed Hoekelum de Veluwse productenlijn gepresenteerd. Zo ziet onder andere de allereerste 'Veel Luwe Pracht' het licht, een geitenkaas uit Terwolde, waarvoor paddestoelen gebruikt worden die uitsluitend op de Veluwe voorkomen. Op deze dag verzorgt topkok Eric van Veluwen kookdemonstraties met producten van Veluwse bodem.

Bron: De Band.nl
Publicatiedatum: