Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerenkool en peer in 'bonbons'

Om mensen meer groente en fruit te laten eten, moeten producenten nieuwe toepassingen verzinnen. 'Bonbons' waarin boerenkool en peer is verwerkt, zijn een voorbeeld. Het Innovatiecentrum Gezonde Voeding en het Anton Jurgens Institute hielden onlangs een bijeenkomst voor mkb'ers in Toverland: Toveren met Groente. Bedrijven bij elkaar brengen om nieuwe combinaties te verzinnen. Bijvoorbeeld de bakker en de teler kunnen samen nieuwe combinaties verzinnen.

80 Procent van de Nederlanders weet dat dagelijks twee stuks fruit en 200 gram verse groente gegeten moeten worden. Maar minder dan een kwart van de mensen doet 't werkelijk.

Klik hier voor een videoreportage van KOPlopers
Publicatiedatum: