Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biolissimo en Piccolo-tomaten

Eosta introduceert dit seizoen twee tomatensoorten

Dit seizoen introduceert Eosta de nieuwe, heerlijke tomatensoort Biolissimo. De Biolissimo is een middelgrote, zoete tomaat die per tros wordt gepresenteerd in een mooi kartonnen doosje van 250 gram. Het ras wordt gekweekt door de gebroeders Verbeek in Velden in Zuidoost-Nederland. De broers zijn uiterst gepassioneerd over het telen van de beste tomaten, paprika’s en komkommers “in harmonie met de natuur”.

Eosta introduceert dit seizoen nog een tweede, nieuwe tomatensoort: Piccolo-tomaten. De Piccolo is een van de smakelijkste en kleinste tomaten, waardoor de term ‘klein, maar met grootse smaak’ echt van toepassing is op deze heerlijke tomaten, die worden gekweekt door Eef Maassen. Een van Eef’s vaste klanten is Peter Postma, topkok bij een van de bekendste en meest gerespecteerde restaurants in Nederland, Kaatje aan de Sluis in Blokzijl. De Piccolo-tomaten zijn verkrijgbaar in kartonnen dozen van 3 kg of in een mooie bonbonachtige doos die de smakelijkheid van de tomaat nog eens extra benadrukt.

Bron: Eosta Nieuwsbrief mei 2009

Publicatiedatum: