Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15 kilo tomaten en 22 kilo ijsbergsla voor grootste carpaccio ter wereld

Tholen - In het Kaatsheuvelse restaurant De Lakei heeft chefkok Marco van Corstanje de grootste carpaccio ter wereld gemaakt. Met zijn personeel bereidde hij tijdens het Pleinfestival in Kaatsheuvel een carpaccio negen bij drie meter, ongeveer 27 m2. Er konden zevenhonderd porties uit gehaald worden. Naast de 64 kilo rundvlees en vele pijnboompitten en parmazaanse kaas waren 15 kilo tomaten, 12 kilo friséesla en 22 kilo ijsbergsla nodig voor de mega carpaccio. De opbrengst van de recordpoging gaat naar de Stichting Tess.



Kijk hier naar de reportage op Hart van Nederland