Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Litjens Venkel klaar voor het nieuwe seizoen

Na het matige seizoen van 2008 wordt volgende week gestart met de verse venkeloogst van eigen bodem in 2009. Door de warme lentedagen rekent Litjens Venkel uit Leunen op een voorspoedige start van het nieuwe venkelseizoen met een kwalitatief hoogstaand product. Bij de productie van venkel wordt steeds meer rekening gehouden met de vraag van de kritische consument. Gemak, gezondheid en genieten zijn de belangrijkste waarden voor de consument.



Vorig jaar introduceerde het bedrijf, als specialist in venkel, een nieuwe frisse huisstijl. Ook dit jaar zijn er weer diverse nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie. Op de trend van stuksverpakking wordt dit jaar door Litjens Venkel gereageerd door de ontwikkeling van een eigen verpakkingslijn; uiteraard voorzien van de nieuwe huisstijl voor een optimale herkenbaarheid van het product. Ook verliep de onlangs georganiseerde telersbijeenkomst met het Groenten Fruit Bureau zeer positief. Resultaat: een groep telers die kennis gaat delen en gezamenlijk promotie voor het venkelproduct gaat initiƫren.

De doelstellingen van Litjens Venkel voor 2009 zijn duidelijk: goed luisteren naar de markt en hier kordaat op inspelen waardoor venkel steeds vaker in de Nederlandse keuken te vinden is als lekkere, gezonde maar vooral ook onderscheidende groente.
Publicatiedatum: