Modern Chinees
Doelstelling van Yeh was om de originele Chinese gerechten, ingrediƫnten en bereidingswijzen uit de Chinese keuken te koppelen aan de goede zaken uit de westerse keuken en zo te komen tot een modern Chinese keuken.Menu
Het menu bestond onder andere uit heldere visbouillon met zachte tofu en krabvlees; gebakken zalm met oester in oestersaus en wasabi-schuim; op lage temperatuur gegaarde tamme eendeborst met Chinese wittewijn-/knoflooksaus; gegrilde entrecote met rode, gefermenteerde sojablokjessaus. Het dessert bestond onder andere uit een in de mond 'ontploffend' lycheebolletje.Menukaart
De koks zijn allen aangesloten bij de Vereniging van Nieuwe Oosterse Koks. De meeste van hen zijn jonge, enthousiaste ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe methoden en technieken die zij kunnen gebruiken in hun eigen restaurant. Al de vijftig koks zetten de gemaakte gerechten dan ook op de menukaart en zullen de opgedane kennis ook gebruiken voor andere gerechten.Bron: Horeca Entree