Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100% natuurlijke micro-meloen uit Zuid-Amerika

Pepquiño-seizoen weer van start bij Koppert Cress

De zon is weer gaan schijnen en ook op de borden wordt het weer zonnig. Pepquiño, die micro-meloen met de knapperig frisse smaak van komkommer is een uitstekend ingrediënt voor voorjaars- en zomersalades. Gemarineerde Pepquiño’s zijn een gewaardeerd alternatief voor een bakje olijven.

Er zijn talloze manieren om dit exclusieve product te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de verrassende combinatie van een Pepquiño-sorbet met pure chocolade als dessert.



Pepquiño, is een komkommer ras van circa 3 cm lang, vaak ook gebruikt vanwege zijn decoratieve eigenschappen. Om uw verbeelding te stimuleren hebben we op onze website een aantal recepten en ideeën, tezamen met een volledige productbeschrijving geplaatst.

Pepquiño is van april tot november verkrijgbaar en wordt geleverd in een doos met vier clamshells van 250 gr. Pepquiño heeft een houdbaarheid van ongeveer 10 dagen en wordt het beste bewaard bij een temperatuur tussen 2-4 °C.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
Jan van Berkel
De Poel 1
2681 MB Monster
Tel: 0174 51 90 57
Fax: 0174 28 32 52
www.koppertcress.com
Publicatiedatum: