Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Key Technology vernieuwt sealer voor versgesneden producten

De AVSealer van Key Technology heeft een nieuw ontwerp gekregen. Hij is nu voorzien van een nieuwe functie, de ‘true temperature’ controle. Hij is afgestemd op de strengste veiligheidseisen en is voorzien van CE-markering. Key Technology beveelt hem aan voor het verpakken van kleine tot middelgrote producten in het segment vers gesneden. De machine is halfautomatisch en sealt een grote variatie aan zakformaten, al dan niet gevacumeerd met de onderhoudsarme venturi-vacumeereenheid.
Opties

Optioneel is een begassingseenheid. De genoemde ‘true temperature’ voorziening zorgt ervoor dat de seal steeds gemaakt wordt bij dezelfde gewenste temperatuur. Dit voorkomt enerzijds doorbranden, anderzijds loslatende seals. Het scheelt bovendien in energiegebruik en staat sneller sealen toe.
Prestaties

De AVSealer kan zakken tot een breedte van 47 cm aan, met een snelheid tot zes stuks per minuut als die ook gevacumeerd moeten worden, zonder vacuüm is de maximale capaciteit acht zakken per minuut.Vacumeerdruk, gastoevoer, sealtemperatuur en sealtijd zijn programmeerbaar. De AVSealer is inzetbaar voor producten zoals sla (ook nat), gesneden groente, fruit, kruiden en andere kleine producten. Hij is snel omstelbaar zonder gereedschap. De AVSelaer weegt 33 kg en heeft een voor service en onderhoud prettig ‘open’ ontwerp. Key maakt hem van hygiënisch RVS en geanodiseerd aluminium.

Bron: Pakblad
Publicatiedatum: