Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8-13 juni

Trendtour 'Puur Ontdekken'

Syntens organiseert unieke ontdekkingsreis voor ondernemers met lef. Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, zoekt 25 ondernemers met lef uit de food-agriketen en de creatieve sector. Om mee te gaan op ontdekkingstocht naar eerlijk en echt eten. Deze Trendtour met een 'onbekende bestemming' vindt plaats van 8 tot en met 13 juni 2009. Er wordt een internationale beurs bezocht, deelnemers kunnen volop kennis maken met andere ondernemers, met bijzondere storeconcepten en een mix van eetculturen beleven.

"Tijdens de voorgaande trendtours is telkens bewezen, onderweg gebeurt het," zegt één van de organisatoren, adviseur Erik Koldewey stellig. Het zijn de niet-geplande, toevallige ontdekkingen onderweg die het grootste effect hebben. De winst van de reis zit vooral in de interactie tussen de reisgenoten, de uitwisseling van ideeën, het combineren van kansen en mogelijkheden. "Ondernemers met een open mind slagen hierin het best. We zoeken zulke echte avonturiers," zegt Erik. "Ondernemers die durven loslaten en zich openstellen voor onbekende wegen. De bestemming van deze Trendtour is daarom … onbekend!"
 

Inspirerend

Erik Koldewey: “Twee jaar geleden hebben we met ondernemers in Londen een beurs en verschillende retailformules bezocht. Daar vonden we nieuwe concepten en andere producten. Al tijdens de tour naar Londen ontstond het idee om deze reis een vervolg te geven.” Er werd wederom gezocht naar een inspirerende bestemming. En in Japan, waar de internationale beurs FoodEx werd bezocht, waren zeker nieuwe ideeën te vinden. Dertig ondernemers en adviseurs uit de voedings- en verpakkingssector werden vorig jaar onder leiding van Syntens vijf dagen ondergedompeld in de Japanse metropool Tokio. Erik: “Dit heeft veel verrassende ideeën en concrete initiatieven opgeleverd."
 

Reisgenoten

Voorafgaand aan de reis wordt op 28 mei een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd. Hier leren deelnemers hun reisgenoten kennen en krijgt men praktische informatie over de reis. Na de reis wordt de mogelijkheid geboden om met een adviseur van Syntens over het onderwerp door te praten. Een gastspreker gaat dan in op een actueel voedingsthema.
 

Meer informatie

Meer informatie over deze Trendtour, een korte film en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.syntens.nl/trendtour. Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met Jacky Djaidoen. Zij is bereikbaar op 088 – 444 0 108. De reissom bedraagt € 2.350,- per persoon. Dit is inclusief de vlucht van en naar Düsseldorf, overnachtingen en ontbijt, diners, transfers van en naar de luchthaven, excursies, programmaboekje met achtergrondinformatie en begeleiding door ervaren reisleiding. Het is exclusief een reis- en annuleringsverzekering en overige consumpties. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 mei. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer