Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royaan introduceert lentekroket met asperges en zomerkroket met zongedroogde tomaatjes en olijven

"De productie van de kroket is nog niet zo simpel", vertelt Piet Brink van snackproducent Royaan. De Amsterdammer is hoofd productontwikkeling in de fabriek in Oostzaan van snackproducent Royaan, dat jaarlijks ruim 300 miljoen snacks maakt. Het assortiment loopt van saucijzen- en ragoutbroodjes tot bamischijven, kipnuggets en andere minisnacks, maar het bedrijf fabriceert ook de bitterballen en kroketten van Van Dobben en Kwekkeboom.

Ook voor de toekomst zijn er genoeg nieuwe plannen. De door Brink net ontwikkelde winterkroket met zuurkool en rookworstblokjes is volgens De Jong ‘een regelrechte hit in de horeca’. De verwachtingen rondom de lentekroket (met asperges), de zomerkroket (met zongedroogde tomaatjes en olijven) en de herfstkroket (met hertenvlees en rode wijn) zijn dan ook hooggespannen. En daarna? ‘Hou ons maar goed in de gaten’, zegt Brink. ‘Ik heb mooie dingen in mijn hoofd. Dingen die zo simpel zijn dat de mensen zullen denken: waarom heb ik dat zelf niet bedacht.’
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer