Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dood na aspergesaus in restaurant

Het gerenommeerde Australische restaurant Tables in Sydney is aangeklaagd. Een gast zou aan de maaltijd van het restaurant zijn overleden. De doodsoorzaak zou een aspergesaus bij de vis van de dag zijn geweest. De 81-jarige Bill Hodgkins at onlangs de vis van de dag, geserveerd met aspergesaus, in het restaurant. Tien minuten later werd hij ziek en de volgende ochtend vond zijn vrouw Bill Hodgkins dood op de badkamer.

Uit onderzoek blijkt dat de aspergesaus de 81-jarige restaurantgast fataal is geworden. De saus bleek besmet te zijn met een bacterie en zeven uur lang bij een temperatuur van 30 graden Celsius had staan broeien in de keuken.

Bron: Misset Horeca
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer