Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Guus Vredenburg organiseert culinaire training voor Agf

Staat u ook wel eens voor de vraag wat er nog meer met uw product gedaan kan worden! Is knolselderij nu alleen voor de erwtensoep of is hier meer uit te halen, denk aan gepofte knolselderij, knolselderij soep, puree, frisse yoghurt dip, gefrituurde knolselderij, knolselderij stamppot, zoetzure knolselderij….. nou, zo kunnen we nog wel even doorgaan, en dan hebben we het alleen over knolselderij!

Vredenburg creatief culinair start met culinaire trainingen voor de AGF. Gesitueerd in het midden van het land in een professionele en warme omgeving. Guus Vredenburg geeft persoonlijk training vol met tips en trucks vanuit het kook oogpunt gezien met de totale focus op AGF. Geen moeilijke bereidingen maar wat uw klant wenst te zien of waar je in de productie keuken mee verder kunt.

Agf training

Een training om leidinggevenden, ondernemers en medewerkers in de agf-branche meer inzicht te geven in het product en de vele mogelijkheden die het u en uw klant te bieden heeft. Tijdens de training worden meerdere facetten van de agf behandeld. Hierbij komen productkennis, smaak, structuur, culinaire mogelijkheden, smaakontwikkeling, gezondheid en beleving aan bod. Onder leiding van Guus worden de mogelijkheden van de producten toegelicht en met passie en smaak samen bereid. Tijdens de trainingen ontvangt u vele recepturen die u kunt gebruiken in uw
onderneming. Na de les kunt u uw klanten nog optimaler uit eigen ervaring informeren over uw product. De training is opgebouwd is voor elke enthousiaste thuiskok goed te volgen. De persoonlijke aanpak van de training staat garant voor een prettige leeromgeving, waarin voldoende ruimte is om uw kennis optimaal te verrijken.

In alle trainingen zijn smaak, verschillende bereidingen, gezondheid, beleving, kennis en passie de rode draad. Tijdens iedere les zal er een deel van de les door de cursisten zelf gekookt worden.

Data: Eerste start 09 maart 2009
Kosten: € 115,00 per persoon excl. BTW
Locatie: Kookstudio in Naarden

In-house trainingen behoren tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op voor de voorwaarden.

Inschrijven kunt u via e-mail: [email protected]

Voor meer informatie:
Vredenburg Creatief Culinair
Guus Vredenburg
Tel: 06 11370274
Internet: www.guusvcc.nl
E-mail: [email protected]
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer