Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groentedagen Gorinchem op 9 en 10 januari:

Dé netwerkbeurs voor vollegrondsgroentensector

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 januari vinden in de Evenementenhallen in Gorinchem de Groentendagen van LTO Groeiservice plaats. Deze beurs is gratis toegankelijk. De Groentendagen (de nieuwe naam van de Vollegrondsgroentendagen en de Tuinbouw Topdagen) vinden drie keer per jaar plaats. In december trok het evenement in Venlo circa duizend bezoekers. Op 9 en 10 januari zijn de Groentedagen in Gorinchem: vorig jaar vond deze beurs nog plaats bij The Greenery in Barendrecht onder de naam Vollegrondsgroentendagen, maar de toenmalige beursruimte is niet beschikbaar dus is uitgeweken naar Gorinchem. Op 16 en 17 januari vinden de Groentendagen plaats in het Noord-Hollandse Middenmeer.

De Groentedagen is de ideale netwerkbeurs voor de vollegrondsgroentensector. Enkele tientallen bedrijven tonen hun producten en diensten in de vollegrondsgroentensector. Daarnaast kunnen leden van kennisnetwerkorganisatie LTO Groeiservice op 10 januari kosteloos twee lezingen bijwonen. Ulko Stoll (sectorspecialist vollegrondsgroente voor LTO Groeiservice, LTO Nederland en ZLTO) gaat tijdens zijn lezing in op ontwikkelingen in de vollegrondsgroentensector. Arjan van Steekelenburg (projectmanager bij HAS Kennistransfer) vertelt over de marketing van vollegrondsgroentenproducten.

De Groentendagen in Gorinchem vinden plaats op vrijdag 9 januari van 18.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 10 januari van 13.00 tot 17.00 uur in Evenementenhallen Gorinchem, Franklinweg 2. Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: