Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FresQ, Rabobank Westland en HAS Den Bosch ontwikkelen:

Nieuwe managementopleiding voor de glastuinbouw

HAS KennisTransfer heeft in samenwerking met FresQ, Rabobank Westland en hogeschool HAS Den Bosch de opleiding Strategisch Manager in de Glastuinbouw ontwikkeld. Aanleiding voor deze samenwerking is de behoefte aan opleiding- en ontwikkeling voor personeel uit de glastuinbouwsector. Vanwege de groeiende vraag uit die sector naar teeltmanagers en HBO-gekwalificeerd personeel, is de opleiding Manager Glastuinbouw met name gericht op de ontwikkeling van managementvaardigheden.

Tijdens de opleiding dient de theorie direct te worden toegepast in bedrijfsopdrachten, die de cursist in zijn eigen organisatie zal uitvoeren. Zo ervaart ook het bedrijf waar de cursist werkzaam is direct de toegevoegde waarde van de opleiding. De opleiding Manager in de Glastuinbouw kent 4 thema's: Management en Markt, Management en Productie, Management en Organisatie en Management en Teelt. De éénjarige opleiding is verdeeld over 28 lesdagen en zal eind januari 2009 van start gaan.

Bron: Agri Holland
Publicatiedatum: